vrijdag 5 juni 2015

Comfortabele teenring

Zoals trouwe lezers zullen weten ben dol op versieren en sieraden. Elke zichtbare uitsteeksel dat ik aan mijn lichaam heb wordt indien mogelijk versierd. Ooit heb ik een teenring gekocht. Dit is hem


Excuseer de blauwe nagellak onder mijn duimnagel maar ik was te lui om een wattenstaafje te pakken om een uitschieter op mijn teennagel te verwijderen.

Ik was blij dat die ring niet duur was want hij gleed af en mijn velletje knelde in de open achterkant en hij draaide en ik vermoed dat ze dat allemaal doen.
Af en toe kijk ik op Pinterest als ik inspiratie zoek en kwam deze tegenDit zijn volgens mij " zit ringen" net zoals je ook zit schoenen hebt. Die blijven toch nooit op hun plek zitten als je moet rennen voor de bus?

Ik kwam ook deze tegen


Ik werd aangetrokken tot de libelle vleugels....toen ik de omschrijving las stond er dat hij op elastiek geregen was! Misschien was dat de oplossing!

Ik heb toen diverse kraaltijes en versieringen opgezocht. Ik zal er maar eentje laten zien want de andere  zouden achteraf gezien niet goed werken.


De maat luistert heel nauw.te los en je verliest hem en te strak en je teen zwelt op en wordt paars..

Hier het eind resultaaltIk heb hem uitgetest toen ik naar de vuilstort ging om die douchebak op te halen waar ik een zandbak van wilde maken. Maar hij zat te los. Tijdens het heen en weer lopen draaide hij niet alleen maar had ik ook gevoel dat ik hem zou verliezen. Ik voelde ook nog de kraaltjes aan de onderkant zitten.
Trouwens... deze kwam ik ( daarna) ook tegen!


Zoals ik wel eens meer gezegd heb..niets nieuws onder de zon. Zelfs de kleur nagellak is bijna hetzelfde!

Toen bedacht ik dat ik nóg kleinere kraaltjes had liggen. Ik had elastiek dat er net doorheen paste.
Hier een foto ter vergelijking


Ik had hem ook kleiner gemaakt en het bloemetje weggelaten i.v.m evt. draaien maar het zou kunnen dat als je de juiste maat hebt , dat het draaien ook over is.

3 pogingen later had ik de juiste maat


Ik ben er mee wezen winkelen zonder problemen. Hij blijft goed zitten en maakt maar een klein richeltje in mijn huid.

Het dichtknopen valt niet mee. Ik heb ontdekt dat als je het ergens omheen wikkelt het beter gaat. Ook het elastiek wat uitrekken tijdens het knopen. Het is een kwestie van experimenteren


Misschien dat je er ook een aantal tegelijk kunt dragen en aan vingers kunnen ze ook wel gedragen worden. 
Ik had ook bedacht dat je misschien met dun garen er eentje zou kunnen haken. Dat rekt ook wat uit. Alleen kan ik niet haken dus moeten jullie maar zelf experimenteren.
Leef je uit zou ik zeggen! 😊

3 opmerkingen:

  1. niets voor mij , ik vind het niet prettig zitten net als teenslippers, maar wel weer super creatief en het staat wel erg leuk, stiekem ben ik dus wel een beetje jaloers

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. ik kan ook niet op teenslippers lopen. Ik verlies ze altijd en vind ze ook niet lekker zitten. Ik heb twee jaar geleden een paar Teva Mush gevonden tijdens het zwerfvuil rapen die wonderbaarlijk wel lekker zaten ( al zou ze niet dragen naar een dagje Efteling ;-)) maar dit "ringetje" voel je echt niet zitten! ( mits de kralen klein genoeg zijn en het elastiek de juiste lengte ;-))

      Verwijderen