dinsdag 27 mei 2014

Boor tip ( soort van)

Eergisteren zijn we weer verder gegaan met de aanpassing van mijn Croozer zwerfafval opruim kar. Er moesten gaatjes in de snijplank geboord worden maar liever niet in de ondergrond daaronder.
In een ver verleden is manlief aankomen zetten met een metalen mand uit een supermarkt die de eigenaar weg wilde gooien. Hij staat normaal gesproken in de bijkeuken. We doen er de tassen met fitness- en aerobics spullen in. Nu hebben we hem even als ondergrond gebruikt.


Als je een beetje oplet kun je boren zonder dat je in teveel dingen een gat maakt. Wel even kijken of je boortje in loze lucht terecht zal komen en niet in het metaal.

Eerst had ik de metalen hoeksteuntjes van mijn grannyboard met tyerips aan de achterkant vast gemaakt maar ze verschoven wat en dat was geen veilig gevoel. Vandaag heeft manlief ze met ijzerdraad strak aangedraaid en aan de metaalroosters vastgemaakt met tyerips. Ik ben er een proefritje op gaan doen van een kilometer of twee en het ging super. Ik moet wel nog in training voor langere afstanden en ik denk dat ik er een hele sterke rechter dijbeenspier van zal krijgen en een beter uithoudingsvermogen  ( op den duur)
De opbrengst " viel tegen" Ik had 3/4 wasmand vol MAAR in maart heb ik alles daar nog opgeruimd dus dan kun je niet verwachten dat er voor jaren aan weggeworpen zwerfafval ligt....

Tot slot nog een actiefoto


Het was ECHT leuk om te doen! De wind in je haren en veel bekijks! ;-) Wie weet vind ik het nog eens jammer als 25% van de Nederlanders 1 keer per dag 1 stuks zwerfafval opruimt en er niets meer ligt!

3 opmerkingen:

 1. Echt helemaal geweldig , jullie zijn duidelijk erg creatief in het vinden van oplossingen voor uitdagingen, Bovendien duidelijk iemand die er s.....t. aanheeft wat anderen van haar vinden, kan ik stiekem best wel jaloers op zijn. Ans

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Dat is helaas niet helemaal waar. Op een feestje durf ik niet te dansen terwijl ik me op aerobics helemaal laat gaan. :-) Meestal begin ik schoorvoetend net als met die rugtas dragen omdat ik het belangrijk vind maar als je merkt dat mensen niet van alles naar je gaan roepen ga je steeds een stapje verder. Als ik er echt niet om zou geven zou ik dagelijks gekleed gaan alsof ik naar de Elf and fantasyfair ging en een krans met zijden rozen op mijn hoofd dragen

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. En de blikken van sommige mensen die je tegenkomt! :-D Geweldig! en dan lach ik vriendelijk na ze alsof het de normaalste zaak van de wereld is. Wat het ook zou horen zijn maar dat komt nog, als maar genoeg mensen het doen. De eerste vrouw in een langebroek was ook een sensatie en moet je nu eens kijken!

   Verwijderen