donderdag 10 april 2014

Over van alles en niets

Ik heb best wel nuttige dingen gedaan maar geen concrete tips dus als het daarom te doen is kun je nu stoppen met lezen ......

Voor diegene die overblijven..ik ben vol op aan het wieden geweest in de tuin bij het huis van mijn vader dat te koop staat. Het onkruid tiert welig. Een aantal weken geleden zei ik nog tegen iedereen dat alles onder controle was maar dat was niet meer het geval maar na een uur of zes wieden lijkt het er weer op dat ik de weer overhand krijg ( voor zolang het duurt) Die buurman daar vroeg of het huis al bijna verkocht was want hij zag er telkens een auto stoppen en mensen kijken!  Wij weten van niets maar ik vind het wel spannend! Binnen zag ik ook geen tekenen van een rondleiding onder leiding van de makelaar. De tijd zal het leren.

Vanmorgen ben ik weer met mijn karretje en knorretje op pad geweest.
Hier de oogst van 2 uur rapen. 


Hier de voor foto


En hier de na foto


Ik had er al een half jaar zin in om dit op te rapen maar ik wist niet hoe ik er bij moest komen. Het is er nogal steil. Toen kwam ik op het idee om een hark te gebruiken om de troep uit het water te vissen en dat ging aardig. Ik ben er nog niet klaar, volgende keer doe ik de rest maar het meeste is weg. Ik werd nog toegezwaaid door een politiagent. Misschien dat ze het nu volgende keer door de vingers zien als ik per ongeluk 's nachts zonder licht rijd....vast niet....

Zoonlief zit op fitness en gebruikt allerlei supplimenten. Of liever gezegd, hij gebruikt ze bijna allemaal.
Deze was een beetje over de datum geraakt...


Het leek wel beton. Ik wilde het weggooien toen het me opviel dat het wel in een hele mooie pot zat! 
Het viel niet mee om hem leeg te krijgen maar uiteindelijk is het gelukt
Ik heb het etiket eraf gehaald en de laatste lijmrestjes met een beetje wasbenzine verwijderd


Mooi he! Eerst wilde ik er een soort lantarentje van maken om in de tuin te hangen maar met rood licht moet je toch wel een beetje voorzichtig zijn. Ik wil niet dat mensen denken dat het hier een huis van lichte zeden is! Misschien wat voor met de kerst? Ik moet nog even op een ideetje broeden.

Verder ben ik bezig met een reiniginskuur voor het lichaam maar 24 uur is nog te vroeg om daar iets over te zeggen. Zodra ik wat meer er over kan zeggen zal ik het doen!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten