donderdag 9 oktober 2014

Diversen

Nou, ik heb mijn eerste mozaiekles achter de rug... Ik kwam binnen met mijn MDF plaat van 80x72cm en het eerste dat ze zei was," Oh, jij zal aan een aparte tafel moeten zitten!" En ze  schoot de zolder op om een tafeltje alleen voor mij te pakken ( waar mijn plaat nóg niet helemaal oppaste ;-)) Na enig uitleg ben ik begonnen...wat een gepuzzel! Mijn hersenen raakte er gewoon oververhit van! 
Ik weet wel één ding zeker, ik ga dat project van mij niet in 22,5 uur afmaken! 
In 2 uur tijd ( -30 minuten uitleg en tegeltjes uitzoeken ) heb ik dit stukje kunnen doen 


En dan heb ik het alleen over die slinger hè. Ik zat daar als een bezetene door te werken terwijl ik nauwelijks tijd had om sociaal te doen en belangstelling te tonen voor wat de anderen aan het doen waren. Dat was niet uit desinteresse maar omdat ik elke seconde wilde benutten.
Ik heb vandaag per mail voorgesteld om zelf een tang en siliconenlijm te kopen en zelf wat thuis te doen.

Ik heb vandaag weer pastasaus gemaakt volgens de methode van Martina die een reactie gaf op mijn blogje genaamd " Stank" Dat zou dus helemaal goed moeten komen!


Ik heb de tomaten er voor de show bijgelegd. Ik zie op alle blogs die ik lees van die sfeervolle foto's dus ik heb een heel klein beetje aan styling gedaan ;-)

Ik heb ook weer mijn restjes lippenstift uit de hulzen gepeuterd en weer in een blikje gesmolten om thuis te gebruiken met een kwastje


Ik heb er ooit een blog over geschreven

Ik heb nog niets aan mijn laarzen gedaan. Niet door tijd gebrek maar door slaap. 
Omdat ik woensdag morgen om 5.15uur wakker werd en dacht," ik mag vandaag gaan mozaieken!" Kon ik niet meer in slaap komen en het duurde gisteren tot ruim na middernacht voordat ik het slaap kon vatten na al die indrukken en ervaringen. Tja, wat dat betreft ben ik net een peuter ;-)

Ik heb wel op pinterest zitten kijken naar Boho mode voor vijftig plussers maar bij de resultaten zat volgens mij maar een enkeling die écht vijftig plus was. Het is net als bij de plus size mode. Er staat bij de foto dat het van maat 44-56 gaat maar volgens mij gebruiken ze nooit een model die echt maat 56 draagt.

Ik kwam wel deze tegen 


En deze


Dat is wel iets te bont voor mij.....

Zaterdag ga ik met mijn collega's uit. We gaan high teaën in Hotel New York. 
Ik heb alvast een gedeelte van mijn gardarobe uitgezocht


Trouwe lezers zullen in de stof van het vestje de bekleding van mijn toilettasje herkennen ;-)
Ik heb nog ergens een doorzichtige lange zwarte blouse en een zwart hemdje....

Ik wilde nog de krans van rode zijde rozen en klimop laten zien die ik er het liefst nog op mijn hoofd bij zou willen dragen net als ik gedaan heb naar de Elf & Fantasy fair maar ik kon hem niet vinden! Dat is niet héél erg want ik zou het toch niet durven...misschien over 10 of 15 jaar of als ik in het verzorgingstehuis zit? ( als die dan nog bestaan)...

3 opmerkingen:

 1. ...ik geniet altijd van de foto's dus niet meer sfeer a.u.b. :-)
  Gisteren heb ik een knalgele (zeiljackgeel) regenparka, gevoerd met rood/wit geruite katoen. gekocht! Samen met mijn rode IlseJacobsen-regenlaarzen (..duur!!! maar draag ik al 5 jaar) zal ik de regen en stormen trotseren (ik krijg vokgend jaar april voor het eerst AOW)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. ........je begrijpt: er is mij nooit iets te bont!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dan is de blog advanced style ook wat voor jou. Daar staan de dames van de foto ook op. Het is wel Engelstalig

   Verwijderen