dinsdag 12 maart 2013

Gepimpt Kastje

Ik ben verliefd! Ik moet er heel de dag door aan denken...Ik ben al helemaal bezet en mijn liefde zal waarschijnlijk nooit beantwoord worden want het object van mijn liefde is al van iemand.....
Het begon toen ik gisteren de container buiten ging zetten van de achterburen die  naar de wintersport zijn. Ik opende de poort en toen zag ik het! Ik  smolt en mijn hart ging sneller kloppen. Wat mooi! Wat een leuk idee voor een oud kastje! De gedachte dat het de komende week de kou en misschien wel regen of sneeuw zal moeten trotseren doet me veel verdriet. Gelukkig ligt er een stuk plastic overheen. Misschien ga ik het vandaag wel beter toedekken om het te beschermen.
Hier gaat het om..



Het is zo te zien zilver gespoten. Het beslag bij de lades  is verwijderd maar mijn hersenen zoeken koortsig naar een oplossing. Waarom weet ik eigenlijk niet want het is niet van mij. Ik vraag me ook af waarom het buiten staat. Gaan ze het in een schuurtje zetten en vullen met gereedschap of gaan ze het buiten zetten met lantarens en pompoenen erop? Misschien staat het wel klaar om naar de stort af te voeren. Ik weet dat ze goede dingen weggooien want manlief heeft er ooit een leuk mandje uit de container gevist waar planten in gezeten hadden. Dat staat nu mooi in mijn tuin te wezen.
Ik ga zeker informeren wat ze er mee willen gaan doen. In gedachte ben ik al plaats aan het maken in mijn huis ervoor.
Ik heb pas 2 stoelen verkocht via marktplaats om meer ruimte te maken. Dit schiet niet op zo.... ik moet maar niet teveel op pad gaan want in elke schuur of garage waar ik kom zie ik wel een of ander zielig meubelstuk dat ik zo graag een tweede leven zou gunnen. Wordt misschien vervolgd.........

3 opmerkingen:

  1. Oooh, hopen dat je hem mag hebben!!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Wat is het mooi! hopelijk kan je hem meenemen ;)
    liefs

    BeantwoordenVerwijderen
  3. maar dan moet ik er een plekje voor maken / vinden :-/ Ik vind het zo zonde dat het daar buiten staat. Dillemas dillemas. Gelukkig is het geen wandkast of hemelbed dat zou echt een no no zijn ;-)

    BeantwoordenVerwijderen