vrijdag 14 maart 2014

Ideeën van een ander

Toen ik deze blog begon heb ik adsens aangevraagd op aandringen van zoonlief. Volgens hem zou je door het geld wat de advertenties op zouden brengen kapitalen kunnen verdienen....ik werd afgewezen, mijn "artikelen" waren niet interessant voor adverteerders zeiden ze. Ik ben toen een Engelstalig blog begonnen, nee, ik jok....we hebben toen adsens aangevraagd na aanleiding van een filmpje van de konijnen dat we op youtube gezet hebben onder de naam " creativeideas61" en werden toen geaccepteerd. Ik zie dat het filmpje inmiddels 10 views gehad heeft waarvan er waarschijnlijk 8 van ons zijn....toen de adsens binnen was ben ik mijn blog in het Engels gaan vertalen. Uiteindelijk heb ik 22 blogjes er op gepost, dezelfde als hier maar dan in het Engels dus doe geen moeite om hem te vinden zou ik zeggen.... Ik was toch wel nieuwsgierig hoeveel mensen er uiteindelijk gekeken hadden tot nu toe en ben even gaan kijken.. Er hebben in totaal 1.160 mensen gekeken waarvan vandaag 5 uit Maleisië! Wouw!! Een topdag dus! De reden waarom ik dit allemaal vertel is omdat ik ook even bij de verkeersbronnen gekeken heb en zag dat er mensen van deze site
http://www.amazinginteriordesign.com
bij mij terecht gekomen waren! Omdat ik nieuwsgierig was ben ik gaan kijken of ze een van mijn ideetjes gebruikt hadden ( kan het me niet voorstellen, de foto's alleen al zouden mensen afschrikken!) ik heb niets kunnen vinden wat van mij afkomstig zou kunnen zijn al moet ik bekennen dat ik niet bij de badkamers en keukens gekeken heb. Trouwe lezers zal het duidelijk zijn waarom ;-)
Ik kwam wel allerlei leuke en nuttige dingen tegen waaronder deze
En deze

En deze

En deze


Al vraag ik me wel af hoeveel deze vloer de m2 kost...

En deze gemaakt van oude T-shirts


En deze gemaakt van CD's


Nogmaals voor alle duidelijkheid dit zijn allemaal knutsels van een ander! De site heeft bijna 350,000 volgers! Ik heb er 15 ( waarvan een aantal anoniem maar ik <3 mijn volgers ;-))

Mocht je snel ontevreden zijn met je eigen interieur dan raad ik je af om bij " interior design" te kijken. Deze ideetjes heb ik allemaal van "DIY"
Als je eens tijd hebt om te niksen en lekker rond te kijken dan raad ik je aan om een kijkje te nemen. Het is Engelstalig maar de foto's spreken voor zich.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten