dinsdag 16 juli 2013

Hok Vernieuwing

Afgelopen weekeind was het tijd om het gerenoveerde konijnenhok in de ren te zetten. Dat klinkt heel eenvoudig maar er kwam nog heel wat bij kijken. Ten eerste moesten we wachten tot madam boven de grond was want we hadden plannen om een stel gangen dicht te gooien en dat doen we liever niet als het konijn op dat moment nog onder de grond zit. Ze kan graven als de beste maar ik weet niet hoe goed dat zal lukken als ze van binnenuit moet graven..
We hadden alles al klaar staan en om 15.15 uur was het zover, madam kwam uit een van de holen zetten die we dicht wilde gooien. Het klinkt misschien zielig maar het maakt het vangen stukken eenvoudiger als er maar één gat is waar ze in kan duiken in plaats van drie. Zodra ze boven was hebben we maatregelen getroffen om te voorkomen dat ze weer onder zou duiken



Hier de holen onder het oude hok



Hier een closeup van het rechter hol



en hier van het linker hol



Hier de barricades van voetbal en extra gewicht en gestutte plank om te voorkomen dat we weer 5 uur moesten wachten eer ze weer boven kwam.

Toen hebben we drie kruiwagens grond in de gangen en bij behorende vallei gestort en goed aangestampt



Ze vraagt zich vast af waar haar ingangen gebleven zijn. Het is rot voor haar maar voor haar eigen bestwil..



Hier het eindresultaat. We hebben nog aan de achterkant onderin een goed stuk van onze verrotte voorgevel betimmering gebruikt en ook voor het laddertje. We hebben inmiddels al zoveel hergebruikt dat je je vast afvraagt of het écht wel rot wás maar dat is echt zo

Ze is al in het hok geweest. Het scheelt denk ik dat ze er een tijd gezeten heeft tijdens haar laatste maden infestatie.Ze herkent het denk ik.

Even nog iets een beetje offtopic. Ik of liever gezegd mijn ego kijk regelmatig naar mijn statistieken en verkeersbronnen etc. Mede bloggers weten waar ik het over heb maar voor diegene die dat nog niet doen daar kun je zien hoeveel bezoeken je blog gehad heeft en hoe ze er terecht gekomen zijn. Dus via een andere site of b.v. google.
Nou zag ik tot mijn verbazing dat iemand porno tussen de maden voor vrouwen gegoogled had! Nou vind ik mezelf af en toe een beetje vreemd maar ik voel me nu al een stuk beter :-) die is vast hier terecht gekomen. Wat zal dat een teleurstelling geweest zijn! gniffel gniffel

Als laatste nog een update over mijn onweerstaanbare vliegenval . In het begin dacht ik niet dat het zou werken maar ondertussen drijven er in toenemende maten lijkjes in het water. Het begint al aardig op een massagraf te lijken. Natuurliefhebbers hoeven niet te vrezen, er blijven nog genoeg vliegen over die nog niet in de val getrapt zijn en we zitten nog niet aan de 20.000 maar we komen er wel ;-)



Als je heel goed kijkt zie je de drenkelingen drijven.Hoezo vegetarische dierenvriendin.....

Geen opmerkingen:

Een reactie posten