dinsdag 3 december 2013

Spijkerbroek bleekvlek experiment

Toen mijn vader overleed kreeg ik er gelijk vier of vijf spijkerbroeken bij. Ik heb alle kleren die hij van zichzelf en mijn moeder bewaard had uitgezocht en de kledingstukken die nog heel waren en wij zelf niet konden gebruiken naar een goed doel gedaan. Die spijkerbroeken waren wat aan de korte kant maar doordat een aantal afzakte werden ze toch de juiste lengte  kon ik ze toch dragen zonder dat ik opmerkingen over hoogwater naar mijn hoofd geslingerd kreeg.
Langs de onderrand van 1 broek zat een witte vlek


Nou is dat niet zo'n ramp want ik draag hem alleen in en om het huis en niet naar gala feesten ( alsof ik ooit naar een galafeest zou gaan! ;-) maar ik kreeg een idee en had zin in een experiment ........
Ik was eigenlijk opzoek naar een aantal CD schrijvers. Ik meende ze in het blauw rood en groen te hebben maar ben ze al een tijdje kwijt. Misschien uitgeleend en nooit terug gekregen. Tijdens het zoeken kwam ik deze tegen


Zo' n CD schrijver heeft een dunnere punt en dan kun je wat subtieler te werk gaan. Als ik deze niet gevonden had had ik het met balpen geprobeerd.
Ik ben voorzichtig te werk gegaan en dit was het resultaat


Het was niet helemaal wat ik er van verwacht had maar ik ben weer kennis rijker. Misschien vindt je het geweldig en wil je het zelf ook op je bleekvlekken gaan proberen of misschien vind je het vreselijk en weet je dat je dit nooit moet doen. Hoe dan ook weten jullie ook weer wat meer  ( of je moet al zelf op het idee gekomen zijn ;-))

Geen opmerkingen:

Een reactie posten